L’Alcalde de l’Arboç ratifica la seva innocència i manté que pateix persecució per part d’un membre de la policia local

  Alega indefensió davant del moment polític actual amb unes eleccions locals a 2 mesos vista

  Joan Sans vol ratificar la seva innocència davant dels fets ocorreguts en les darreres hores i novament es ratifica en tot el que va explicar en el passat ple municipal del 31 de gener.

  Tal i com explica el seu advocat, en un cas que s’inicia amb una denuncia de l’any 2017, el que s’esperava com a màxim era rebre una citació judicial, però en cap cas que fós detingut pels mossos d’esquadra per ser posat ràpidament en llibertat, fet que ha tingut un ampli ressò als mitjans de comunicació.

  En paraules de l’alcalde: “em sento perseguit per interessos polítics amb unes eleccions municipals a 2 mesos vista”. Amb tot, manté la voluntat de seguir amb l’agenda municipal habitual.

  Joan Sans també demana que s’esclareixin els fets el més aviat possible ja que provoquen una indefensió vers la seva persona en el periode pre-electoral en el qual ens trobem. A més, vol destacar que no té cap problema en colaborar en tot el que se li demani i donar les explicacions oportunes davant del jutge, i vol destacar que sempre ha actuat pensant en l’interès general del municipi de l’Arboç.

  Per últim, Joan Sans no descarta emprendre accions legals una vegada tingui coneixement exacte dels fets que se l’hi imputen, i vol manifestar el suport total a l’inspector de la Policia local de l’Arboç.