L’alcalde Àngel Ros diu que “Càritas s’ha convertit en imprescindible”

    El paer en cap saluda els participants en la trobada de voluntaris de l’entitat sociocaritativa de les diòcesis catalanes

    L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha manifestat que “Càritas s’ha convertit en aquests anys difícils que hem passat per la crisi econòmica i social en una entitat imprescindible, perquè treballa pels altres amb esperit solidari i d’amor, fonamental en una societat com la nostra”.

    El paer en cap ha fet aquestes declaracions en la trobada de voluntaris de l’entitat sociocaritativa de les diòcesis catalanes, que celebren avui al Pavelló 4 de Fira de Lleida, i en la qual participen 1.500 persones, a més del cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella; l’arquebisbe de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol; l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, i els bisbes de Vic, Romà Casanova, i Sant Feliu, Agustí Cortés, que han fet costat al bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls.

    Ros, que ha saludat els participants a l’inici de la trobada i els hi ha donat la benvinguda, ha assenyalat que Càritas Catalunya realitza una part molt important de l’acció sociocaritativa de les diòcesis de l’Església catòlica. “En anys difícils, especialment què hem viscut per la crisi, Càritas ha estat una peça fonamental en allò que identifiquem com a Tercer Sector. Ha aportant atenció i afecte a les famílies que patien i ha aportat serveis a aquelles que ho necessitaven, els més febles de la societat”. Tall de veu A. Ros

    La trobada dels voluntaris de Càritas ha debatut la ponència ‘El teu i el meu compromís millora el món’, de Mn. Ramon Prat, que ha estat presentada i moderada pel president de Càritas Lleida Rafa Allepuz. Una taula rodona sobre ‘El meu compromís amb la comunitat’ ha aportat diferents experiències experimentals, que s’han posat en comú.