L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja signa un acord amb la Cambra de Comerç

  L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i la Cambra de Comerç de Tortosa, signen un acord per a desenvolupar un pla estratègic de promoció turística i comercial per a la població

  Reunits a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, l’alcalde Sr. Joan Castor Gonell i el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Sr. José María Chavarría, han signat un acord per a desenvolupar un pla estratègic de promoció turística i comercial per a Sant Jaume d’Enveja.
  Des de les Regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, es treballarà conjuntament amb l’àrea de Comerç Interior de la Cambra de Comerç per dissenyar i elaborar un pla estratègic que té com a objectiu principal la dinamització del sector empresarial del municipi. Per aconseguir aquest objectiu es crearà una comissió de treball de les dos entitats, juntament amb representants del sector empresarial de Sant Jaume d’Enveja.

  “Sant Jaume d’Enveja ofereix als visitants la possibilitat de gaudir d’alguns dels millors paisatges del Parc Natural del Delta de l’Ebre, d’observar una gran varietat de fauna i de fruir de l’hospitalitat de la seva gent i la tranquil·litat dels seus espais”, segons comenta l’Alcalde del municipi, Joan Castor Gonell.

  Per la seva part el president de la Cambra, José María Chavarría, ha manifestat que “Volem continuar contribuint en la dinamització comercial i turística del nostre territori. Hem d’aprofitar la diversitat sectorial, per ser més creatius i innovadors. Tenim productes molts atractius que no arriben al mercat per manca de promoció i una bona comunicació”.

  A l’acte també van assistir Àngels Garriga, Regidora de Comerç i Promoció Econòmica, i Francesc Llambrich, Regidor de Turisme i Sostenibilitat, Joan Bel Gisbert i Eva Albacar Gallego, membres de l’Associació de Comerç i Turisme Emprenedors “ACTUEM”, i per part de la Cambra de Comerç, Carmen Canalda de l’àrea de comerç interior i turisme, i Francesc Minguell, gerent.