L’Ajuntament de Cunit s’adhereix a l’AMTU per a estudiar un servei de transport urbà viable

  L'equip de govern pretén recuperar el servei de transport urbà al municipi

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria d’Urbanisme, ha portat a aprovació del Ple Municipal, l’adhesió del Consistori a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), una entitat que ofereix suport tècnic, jurídic i administratiu als associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic.

  L’equip de govern pretén recuperar el servei de transport urbà al municipi i aquesta entitat municipalista ofereix un suport específic realitzant els estudis previs on s’estableixi la tipologia de transport adient al municipi, que sigui viable i alhora sostenible per l’administració.

  Segons el regidor d’Urbanisme i Obres, Julio Ramon: “L’adhesió a l’AMTU suposa beneficis per l’Ajuntament, el primer i més important, és comptar amb equips tècnics per a poder fer els estudis que determini quin és el servei de transport col·lectiu que necessita Cunit. Volem que pel 2018 estigui definit i poder restaurar-lo”.

  L’AMTU, a més, també ofereix suport en la tramitació i sol·licitud de subvencions i recerca d’un finançament estable per tal de fer front al manteniment dels transports públics, per tal que la mobilitat sostenible sigui rellevant en el municipi.