L’Ajuntament rebutja la instal·lació d’una pista de gel a Jardinets per Nadal

  El consistori barceloní que ja ha anul·lat altres activitats massives vol evitar les fortes aglomeracions

  Jardinets de Gràcia. Foto: Wikipedia

  L’Associació d’Amics del Passeig de Gràcia va demanar a l’Ajuntament de Barcelona obrir una pista de gel sintètic a Jardinets de Gràcia. Malgrat això, segons ha informat el consistori “per qüestions d’usos de l’espai públic d’una banda i per la situació sanitària derivada de la Covid-19” ha desestimat aquesta petició.

  “La instal·lació de la pista de patinatge bloquejaria, durant força setmanes, l’espai públic de manera que seria incompatible per a altres usos de la ciutadania en una zona densa de la ciutat”, han explicat des de l’Ajuntament per afegir que al barri ja s’hi fan d’altres remodelacions de l’espai públic. Es refereix a l’obertura del carrer Gran de Gràcia i travessera de Gràcia a vianants i sense cotxes.

  El consistori ha afirmat que la mesura vol evitar l’aglomeració de persones en el context en què ens trobem. “De fet cal recordar que enguany no s’instal·larà ni el pessebre a la plaça de Sant Jaume i la cavalcada de Reis es farà en un format totalment diferent per evitar, precisament, la concentració de persones”, ha explicat.

  Aquesta mesura ha enfrontat els comerciants de la zona amb l’Ajuntament, ja que consideren que no fa prou per reactivar l’economia local en un moment tan crític.