L’Ajuntament millorarà el camp de futbol de Sant Pere i Sant Pau

  Es faran treballs al mur perimetral, s'arreglarà l'accés principal, es renovaran les banquetes i s'adaptarà el marcador a la normativa

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Accés principal al camp de futbol de Sant Pere i Sant Pau. Foto: Laura Vargas-Machuca

  L’Ajuntament de Tarragona realitzarà treballs de millora del mur perimetral del camp de futbol de Sant Pere i Sant Pau i arreglarà l’accés principal a la instal·lació. A més, s’adaptarà el marcador a la normativa vigent i es farà una renovació de banquetes. Aquestes obres formen part de la inversió de més de 100.000 euros que des de la Conselleria d’Esports es farà per millorar els camps de futbol del municipi i que s’executarà abans de finals d’any.

  A més del de Sant Pere i Sant Pau, també es faran intervencions per arreglar els murs dels camps de la Floresta i Bonavista. D’altra banda, es renovaran les canonades de distribució general de l’aigua al camp de la Granja, així com es millorarà el cablejat elèctric del camp de Sant Salvador. Als camps d’Icomar, Torreforta i Campclar també es faran diferents treballs de millora. Un cop finalitzats els treballs, els vuit camps comptaràn amb marcadors adaptats a la normativa i amb banquetes renovades.  El cost total dels treballs està valorat en 105.083,21 euros.

  La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha posat en valor aquest paquet de millores “ja que permetran una millora global dels camps de futbol municipals, unes instal·lacions setmanalment usades per centenars de joves esportistes”. I ha afegit: “D’altra banda, esperem que en poques setmanes comenci el procés de licitació tant de la substitució de la coberta de Sant Pere i Sant Pau com de la climatització de la piscina Sylvia Fontana, dues altres instal·lacions esportives municipals que podran millorar les seves prestacions”.