L’Ajuntament de Lleida renova el pati de l’Escola Bressol de la Bordeta

    Els alumnes de l’Escola d’Art Municipal han dissenyat un jardí vertical en el centre educatiu

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Paeria ha finalitzat les obres de renovació integral del pati i de millora general de l’Escola Bressol de la Bordeta. El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i la regidora d’Educació, Rosa M. Salmeron, han visitat avui l’equipament educatiu, acompanyat dels mestres i els nens i nenes del centre, que han agraït les reformes.

    Les obres han consistit en la renovació integral del pati d’aquest equipament educatiu, que estava format per paviments tous i durs, per tal d’adaptar una zona pels més petits. En aquest sentit, s’han reformat de manera integral tant els paviments com els jocs infantils, modificant el sistema de recollida d’aigües pluvials. Pel que fa a les obres realitzades al pati, s’ha dut a terme la demolició d’una part del paviment de formigó, que s’ha substituït per sauló, així com l’enderroc del muret que separa el porxo del pati i de la llosa d’escala que hi ha a banda i banda de la rampa. També s’ha portat a terme el desmuntatge del paviment de fusta que conforma la rampa que uneix la zona de classes amb el menjador i que envolta l’edifici on es troba aquest últim. En aquesta obra han col·laborat els alumnes de l’Escola d’Art Municipal fent el disseny d’un jardí vertical que s’ha instal·lat adossat al mur de tancament, i també alumnes del IMO que el faran realitat properament.

    Les obres han finalitzat amb la pintura de l’exterior de l’edifici del menjador, les baranes metàl·liques i les columnes de l’escola.