L’Ajuntament i l’ACA netegen el barranc de la Font dels Capellans

    L’actuació, que s’allargarà tota aquesta setmana, afectarà 508 metres lineals de barranc

    La regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs de desbrossat del barranc de la Font dels Capellans. L’actuació, que s’allargarà tota aquesta setmana, afectarà 508 metres lineals de barranc, des de l’avinguda de Falset passant per darrera les piscines municipals, fins a la canalització del propi barranc, prop del Parc de la Festa. El cost de les obres és de 10.230,62 euros, dels quals 2.475,81 són assumits per l’Ajuntament de Re us i la resta es a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua.

    Les tasques de neteja estan subvencionades per l’ACA, amb una línia d’actuacions de manteniment i conservació en lleres públiques en trams urbans de les conques internes de Catalunya.

    Les tasques les executarà Forestal Catalana SA, i consisteixen en una esbrossada general de la vegetació i la neteja dels arbres amb més port existents al barranc. Igualment, es farà un moviment de terres dins el barranc per donar un perfil més adequat a la reforestació i posterior plantació d’arbres de ribera. Finalment, també es retiraran tots els residus existents en col·laboració de la brigada de medi natural de FCC.