L’Ajuntament inverteix 140.000 euros per arranjar les voreres de diferents carrers de la ciutat

  L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha posat en marxa el paquet d’inversions per arranjar i millorar les voreres de diferents carrers de la ciutat. L’obra comporta una inversió total de 140.000 euros. Els treballs s’emmarquen en l’actuació municipal de manteniment i posada al dia de la via pública, i complementen les actuacions de millora urbana que l’Ajuntament executa amb inversions com el mant eniment del paviment asfàltic de diferents vials de la ciutat. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes i van a càrrec del pressupost d’inversions de l’Ajuntament de 2017.

  Els treballs es faran en trams puntuals de fins a tretze vials de la ciutat. Actualment ja s’han executar les obres al carrer de Jaume Vidal i Alcover, i s’està treballant al carrer d’Antoni Fabra i Ribes. Posteriorment, els operaris entrarar als carrers de l’entorn del Pavelló Olímpic Municipal: Mallorca i Jònic.

  Una vegada acabats aquests treballs planificats s’executarà la resta del paquet d’inversions són els següents: l’avinguda dels Països Catalans, el carrer Vilafortuny, la plaça del Nucli, el carrer Doctor Ferran, a l’entorn Biblioteca Central Xavier Amorós —carrer de l’Escorxador, carrer Doctor Frias i carrer Camí de Riudoms, l’avinguda de Falset, i l’avinguda del Doctor Vilaseca.

  Les zones a actuar estan pendents de pavimentar, o es troben deteriorades o envellides pel pas del temps. Les principals actuacions que es realitzaran se centren en el paviment i la vorada de les voreres, amb treballs específics de cobriment de sots a la calçada, reposició de paviments de panot, lloses de formigó o rigola, construcció de guals remuntables tant per a vehicles com per a vianants, i posada en cota d’arquetes o embornals, entre altres

  Tots els treballs estan planificats per part de l’empresa adjudicatària amb la direcció tècnica de les Brigades Municipals.

  Accions específiques
  Els treballs de millora de les voreres de diferents carrers de la ciutat es complementen amb accions de específiques com l’ampliació de les voreres de l’avinguda de Marià Fortuny —també en execució— i la construcció d’un pas per a vianants a l’avinguda de Tarragona, entre els accessos de les urbanitzacions Mas Abelló i Mas Carpa —ja realitzat—, entre altres.

  Paral·lelament, l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, està executant inverisions en diferents punts de la ciutat en matèria de jardineria, millora de paviments, reparació de l’asfalt i millora de l’enllumenat públic.