L’Ajuntament i Sorea signen un conveni de 50.000 euros que es destinen a entitats

  Són associacions culturals, socials i esportives del municipi

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Ajuntament d’Amposta i Sorea han signat un conveni de col·laboració segons el qual l’empresa atorga 50.000 euros al consistori destinats a activitats de foment de la cultura, l’esport, així com també a entitats socials. Aquests 50.000 euros es distribueixen entre 11 entitats o activitats, que les inverteixen en programes diferents.

  · Actuacions municipals, 10.000,00 €.
  · Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, 9.000€ que es destinaran per a promoure el programa catàleg educatiu del Museu i els equipament de la xarxa Ebre Natural i Cultura, Tallers i itineraris.
  · Societat musical La Unió Filharmònica, 6.000€ que es destinaran a activitats culturals i de formació musical.
  · Societat musical La Lira Ampostina, 6.000€ que es destinaran a adquirir un piano i una flauta en sol per incorporar-los als instruments de l’Escola i al Centre Professional de Música (Conservatori).
  · Club de Futbol Amposta, 6.000€ que es destinaran a desplaçaments dels jugadors amb autobús, publicitat de partits, despeses d’arbitratges i fitxes de jugadors.
  · Club Handbol Amposta, 6.000€ que es destinaran a inscripcions, viatges, arbitratges i funcionament del club.
  · Club Nàutic Amposta, 1.500€, que es destinaran a l’organització de regates, despeses de Creu Roja, benzina de les embarcacions, compra de material fungible per a les embarcacions i material de gimnàs.
  · Club Hoquei Amposta, 1.500€, que es destinaran a despeses de fitxes, arbitratges i material.
  · Associació organitzadora Trofeu Joan Gil Alonso, 1.500€, que es destinaran a pagament de factures de despeses de transport i despeses d’arbitratges.
  · Associació familiars malalts d’Alzheimer, 1.500€, que es destinaran pagament de nòmines del mes d’octubre de la treballadora familiar i de la fisio així com també al lloguer de novembre del local.
  · Associació familiars malalts de fibromiàlgia, 1.000€, que es destinaran a un taller de suport psicològic i un taller terapèutic de reciclatge.