L’Ajuntament estaria repartint entrades per la cloenda dels Jocs Mediterranis

  Fonts del consistori diuen que s'han entregat entrades a entitats que han mostrat "el seu interès"

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La presumpta distribució d’entrades per a la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis i, posteriorment, per a les competicions ha centrat una de les polèmiques més controvertides al voltant de l’esdeveniment esportiu. Lluny que l’assumpte passi a segon pla, torna a ser notícia avui quan ha transcendit la informació que diverses entitats haurien rebut la trucada de l’Ajuntament de Tarragona oferint entrades per a la cerimònia de clausura dels Jocs.

  Segons ha pogut saber La Ciutat, diverses entitats de Tarragona haurien rebut l’oferta per part de l’Ajuntament per disposar d’entrades per a la cerimònia de clausura de l’esdeveniment, com han confirmat alguns dels seus membres que prefereixen mantenir-se en l’anonimat. Casualment, cal destacar que les entitats que han confirmat aquesta informació pertanyen al sector religiós, la majoria de les quals són confraries de la Setmana Santa. De fet, l’usuari @plumasyrosas a Twitter va obrir un fil aquest dimecres on assegurava que pertany a la banda musical d’una confraria de Setmana Santa, a la qual han trucat des de l’ajuntament per oferir entrades de la clausura dels Jocs. En canvi, altres entitats de la ciutat, en aquest cas de l’àmbit casteller, com els Xiquets de Tarragona, han assegurat que ells no han rebut aquesta oferta, com tampoc altres entitats del seguici.

  L’Ajuntament confirma l’entrega d’entrades a entitats que han mostrat “el seu interès”

  D’altra banda, fonts de l’Ajuntament han confirmat a La Ciutat que “s’estan donant invitacions de cortesia a les entitats que han tingut relació amb els Jocs” i que, a més, han manifestat “el seu interès” per assistir a la cerimònia de clausura. Segons les mateixes fonts, s’està fent amb entitats esportives, les quals poder posar-se en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports per obtenir les entrades. La resta d’entitats no esportives interessades haurien de contactar amb el departament de protocol de l’Ajuntament.

  Altres fonts municipals han puntualitzat també que aquestes entrades podrien estar incloses en el percentatge que es reserva per protocol i autoritats, tot i que no han pogut confirmar si ja va ser així durant la cerimònia d’inauguració.