L’Ajuntament de Tortosa tornarà a subvencionar obres de rehabilitació en edificis del centre històric

    Les peticions es poden presentar fins a finals de setembre i s'atorgaran per a la millora de façanes, cobertes i elements comuns

    L’Ajuntament de Tortosa ha obert el termini per demanar subvencions a la rehabilitació d’edificis del centre històric de la ciutat. S’hi poden acollir propietaris o comunitats de propietaris i es finançarà fins al 50% la rehabilitació de façanes – amb un màxim de 4.000 euros-, la rehabilitació de cobertes – amb un màxim de 3.000 euros-, i les instal·lacions d’elements comuns dels edificis – amb un màxim de 1.500 euros-. Pel que fa a reformes d’accés i mobilitat també se subvencionarà la meitat de l’obra – amb un màxim de 3.000 euros-. Es poden presentar sol·licituds fins al 30 de setembre d’enguany. L’Ajuntament de Tortosa va posar en marxa l’any passat aquestes subvencions per succeir els ajuts anuals que s’havien atorgat durant tot el període de vigència del PINCAT (la integral del nucli antic de Tortosa).

    L’objectiu del govern municipal de Tortosa és el manteniment i l’ampliació d’aquestes ajudes per “continuar fomentant la rehabilitació entre els propietaris” i “aprofitar sinèrgies amb la inversió feta al nucli antic en els últims anys”.