L’Ajuntament de Tarragona i PimeComerç es comprometen a treballar per dinamitzar el comerç de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel, i el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, s’han reunit per parlar dels diferents aspectes relacionats amb el comerç que preocupen a la ciutat de Tarragona.

  En aquesta trobada, els dos organismes s’han compromès a treballar per millorar i dinamitzar el comerç, que pateix situacions com la falta d’un pla d’usos que reguli l’activitat comercial i delimiti l’espai públic que poden ocupar les terrasses, entre altres coses. En aquest sentit, tant la consellera Castel, com l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ja es van comprometre fa uns mesos amb PIMEComerç a elaborar aquest Pla d’Usos.

  La consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel, manifesta que “aquest govern està compromès a endegar una revitalització de la ciutat. És voluntat nostra treballaren xarxa, amb tots els operadors econòmics, socials, culturals, institucionals, etc., per tal de posicionar Tarragona, com la capital líder motor de la segona àrea metropolitana de Catalunya.”

  En la mateixa línia, s’expressa el president de PIMEComerç, Florenci Nieto: “Tarragona està de moda. És una tendència que noto des de fa tres o quatre anys” i això pot provocar l’arribada de grans empreses que faran créixer molt la província. Per això, afirma Nieto, “s’ha de marcar clarament l’eix comercial de la ciutat i establir les noves tendències pel comerç del futur per no quedar-nos enrere”.

  L’Ajuntament de Tarragona i la patronal han tingut molt bona sintonia a l’hora de posar sobre la taula totes les accions que cal dur a terme per dinamitzar el comerç, entre elles les estratègies comunes amb les Taules de Comerç que s’han de fer amb les diferents conselleries i la lluita contra el top manta, un dels problemes més greus a la província de Tarragona, juntament amb la desocupació de locals comercials al centre de la ciutat.