L’Ajuntament de Roda de Berà anima a tots els veïns i veïnes durant el confinament

L’Ajuntament de Roda de Berà ha volgut animar a tots els seus veïns i veïns en aquestes setmanes de confinament, degut a la pandèmia del coronavirus.

I ho ha fet a través d’un vídeo amb imatges del municipi i amb un missatge clar on es comunica a la població que “en aquests dies difícils no hem de perdre l’esperança. Ens hem de fer costat i cuidar-nos els uns als altres”

Els hi afirma que quedant-se a casa, es protegeix a la gent que s’estima, a tots aquells que ara mateix són més fràgils que mai. “Toca estar amb nosaltres mateixos, fer tot allò que sempre hem volgut fer però pel que mai treiem temps; llegir i tornar a llegir el nostre llibre preferit; sortir al balcó a conèixer els veïns; redescobrir el paisatge des de la nostra finestra; tornar-li el valor que realment tenen els abraços i els petons, tots aquells que tornarem a regalar ben aviat. Durant aquests dies farem moltes coses, ballarem, riurem, veurem pel·lícules, cuinarem i passarem més temps amb les nostres famílies. I pensarem en els dies de sol que ens esperen”.

Finalment, anima als seus veïns afirmant que aviat tornaran a sortir al carrer, i a agafar-se de les mans i a donar totes aquelles abraçades que ara troben a faltar.