L’Ajuntament de Lleida participa per sisè any consecutiu en el programa Apropa Cultura

    La Paeria posa a l’abast d’entitats i centres socials gran part dels espectacles de teatre i música del Teatre de la Llotja, Teatre de l'Escorxador i l’Auditori a un preu reduït

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dilluns s’ha presentat al Caixafòrum Lleida el programa Apropa Cultura, en què l’Ajuntament de Lleida hi participa per sisè any consecutiu i a través del qual posa a l’abast d’entitats i centres socials gran part dels espectacles de teatre i música del Teatre de la Llotja, Teatre de l’Escorxador i l’Auditori a un preu reduït.

    El director d’Arts Escèniques de Lleida, Llorenç Corbella, i la directora de l’Auditori Municipal Enric Granados, Puri Terrado, han estat els encarregats d’explicar quina és la programació de tardor que s’ofereix en el marc de LaTemporada per tal que els diferents col·lectius de la ciutat i el territori hi puguin accedir mitjançant el portal Apropa Cultura.

    Apropa Cultura neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. A més dels equipaments municipals del Teatre de la Llotja i l’Auditori, també hi participa la Panera. Caixafòrum Lleida completa l’oferta que s’ofereix dins d’aquest programa.