L’Ajuntament de Lleida crea la Borsa Jove d’Habitatge

Ofereix als joves de la ciutat la possibilitat d’accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible. Inicia l’activitat amb l’obertura el 23 d’abril d’una convocatòria de 3 habitatges al Centre Històric

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Lleida ha creat la Borsa Jove d’Habitatge que té com a objectiu fomentar l’emancipació estable dels i les joves de la ciutat. La borsa ofereix a aquest col·lectiu la possibilitat d’accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible que a l’actual mercat immobiliari. La iniciativa neix de la col·laboració entre LleidaJove, Departament de Joventut de la Paeria, i l’EMU, Empresa Municipal d’Urbanisme. Per accedir-hi s’han de complir una sèrie de requisits: estar empadronat/da a Lleida, tenir entre 18 i 29 anys, tenir uns ingressos d’entre 7.000 € i 22.000 € anuals bruts i estar inscrit/a al Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial de Lleida.

La Borsa inicia l’activitat amb l’obertura d’una convocatòria el dimarts 23 d’abril de 3 habitatges ubicats al Centre Històric de Lleida. Les característiques dels habitatges són:

1.- Carrer Cavallers, 44m2, 2 dormitoris. Lloguer 156,2€ mensuals.

2.- Josep Solans, 67m2, 2 dormitoris. Lloguer 287,8€ mensuals

3.- Escales de Sant Llorenç, 66m2, 2 dormitoris, 234,3€ mensuals.

Les sol·licituds es presentaran a LleidaJove – La Palma, on també es pot demanar més informació (C. la Palma, 6-10, tel. 973 700 666, lleidajove@paeria.cat)

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 de maig a les 13.30 hores.

L’assignació d’habitatges es realitzarà per sorteig i s’informarà de la data a les persones sol·licitants que compleixin els requisits. Les adjudicacions i el seguiment dels contractes aniran a càrrec de l’EMU.