L’Ajuntament de l’Arboç sanciona dos propietaris de gossos de raça potencialment perillosa per no dur el morrió i abandonament

    Des de l’Ajuntament es recorda l’ordenança pel civisme i la convivència és d’obligat compliment per tots els ciutadans, per garantir el benestar dels animals i la seguretat de les persones

    L’Ajuntament de l’Arboç ha aprovat sancionar dos propietaris de gossos de raça potencialment perillosa per incompliment de l’ordenança pel civisme i la convivència. En un dels casos, el propietari d’un gos de raça potencialment perillosa va abandonar l’animal lligant-lo a una tanca. La infracció titllada de molt greu, ha estat sancionada amb 600€.

    En el segon cas, la propietària d’un gos de raça potencialment perillosa també, circulava per la via pública sense el corresponent morrió homologat, havent estat advertida en almenys una altra ocasió anterior pel mateix fet. En aquest cas, la sanció ha estat de 300€.

    Des de l’Ajuntament es recorda que els gossos han d’anar lligats pel carrer. L’ordenança pel civisme i la convivència és d’obligat compliment per tots els ciutadans, per garantir el benestar dels animals i la seguretat de les persones.