L’Ajuntament de l’Arboç organitza el casal Star-Stiu

  Les protagonistes d'aquest Casal d'Estiu seran els jocs esportius i aquàtics, els tallers de manualitats, les sortides i excursions i l’anglès

  Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017, l’Ajuntament de l’Arboç organitza un Casal d’Estiu on els jocs esportius i aquàtics, els tallers de manualitats, les sortides i excursions i l’anglès seran els grans protagonistes. El Casal d’Estiu “Star-Stiu” està concebut per als nens i nenes dels 3 als 12 anys i es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià.

  El preu bàsic per setmana pels nens empadronats al municipi de l’Arboç és de 39 euros, pels no empadronats és de 47 euros. L’horari bàsic del Casal serà de les 9.00 a les 13.30 h. Hi haurà servei d’acollida de les 7.45 a les 9.00 h, a un preu d’11 euros per setmana, i servei de menjador amb carmanyola de les 13.30 a les 15.00 h, a un preu de 12 euros per setmana. També és possible contractar servei de menjador amb menú amb preus a consultar.

  Per obtenir més informació sobre preus i condicions, o bé per inscriure’s, cal adreçar-se, del 29 de maig al 15 de juny:

  • A l’oficina de La Ballaruga, situada al Camí Reial 17 de El Vendrell (horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts a la tarda de 16 a 19 h, telèfon 977 664 002, correu electrònic laballaruga@fundesplai.org), o bé consultar la plana web laballaruga.org.
  • Al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37 baixos, o bé trucar al 977 670 621.

  Per a formalitzar la inscripció caldrà aportar 1 fotografia mida carnet de l’infant, 1 fotocòpia de la targeta sanitària, 1 fotocòpia del carnet de vacunació, i el DNI del menor o certificat d’empadronament.

  L’Ajuntament de l’Arboç organitza una reunió informativa sobre el Casal d’Estiu “Star-Stiu” el divendres 16 de juny a les 18.00 h a l’Auditori Municipal.

  El Casal Star-Stiu és una iniciativa de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de La Ballaruga i la Fundació Catalana de l’Esplai.