L’Ajuntament de l’Arboç oferirà classes de reforç gratuïtes als joves de la vila que ho necessitin

  Aquesta serà la cinquena edició del programa de reforç escolar gratuït. En l’edició passada hi van prendre part una cinquantena de joves

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Amb l’objectiu de millorar la qualificació dels estudiants arbocencs, l’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa, per cinquè any consecutiu, un programa de reforç escolar, anomenat “Joves amb futur 2018/2019”, que oferirà classes gratuïtes de reforç a aquells joves que ho necessitin. Amb aquesta cinquena edició del programa, el consistori arbocenc vol actuar de forma preventiva sobre possibles situacions de risc de fracàs escolar i garantir que els joves arbocencs puguin finalitzar els seus estudis en les millors condicions educatives possibles.

  Podran ser beneficiaris d’aquest programa de reforç escolar els alumnes arbocencs dels quatre nivells d’ESO que hagin estat prèviament derivats pels seus tutors.

  En aquest programa es treballaran les competències bàsiques en llengües i matemàtiques i serà implementat per professionals qualificats contractats a través d’una acadèmia especialitzada en reforç escolar.

  Aquesta actuació està emmarcada en el Pla de Barris de l’Ajuntament de l’Arboç, dins del Camp 7 en l’actuació de Dinamització de joves, i cofinançada per l’Ajuntament de l’Arboç i el Fons Social Europeu.