L’Ajuntament de la Bisbal ha celebrat l’acte de reconeixement a les entitats i associacions

  Es tracta d’una iniciativa que reuneix persones que participen de forma activa en la vida associativa del municipi amb l’objectiu d’agrair la seva tasca i, alhora, generar un espai de trobada entre els diferents col·lectius

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de l'acte de reconeixement a les entitats i associacions. Foto: Aj. La Bisbal

  L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha celebrat, un any més, l’acte de reconeixement a les entitats i associacions del municipi. Segons la Regidora de Cultura, Judith Vidal, “l’objectiu de l’acte és reconèixer i agrair la feina que fan, durant tot l‘any, la trentena d’entitats i associacions que tenim al municipi i, alhora, crear un espai que reuneixi els diferents col·lectius que tenim a la vila amb l’objectiu que puguin parlar entre ells i generar sinergies, posar idees en comú o establir col·laboracions”.

  L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que “és interessant fer aquest tipus d’acte perquè, d’una banda, apropem l’administració al món associatiu i, de l’altra, donem valor la tasca que fan aquells que treballen pel municipi i, a més, porten el nom de la Bisbal allà on van”. Ferré ha afegit que “el teixit associatiu manté el poble viu amb nombroses activitats, projectes i iniciatives i, això, és un gran actiu per al nostre municipi”.

  L’acte d’enguany s’ha celebrat a Mas Llagostera el diumenge 31 de març i ha consistit en un esmorzar a peu dret que ha comptat amb la participació de més d’una trentena de persones que formen part activa de les entitats i associacions deL municipi.