L’Ajuntament de Cambrils lliura beques a 9 ballarines

    És el segon any que el Departament de Cultura atorga aquestes ajudes al desenvolupament dels estudis de dansa. El lliurament es va portar a terme divendres en el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura, Lluís Abella, van lliurar divendres les beques a 9 ballarines del Centre de Dansa Cambrils i l’Estudi Giselle. El lliurament va tenir lloc al Parc del Pinaret en el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa.

    Aquest és el segon any que el Departament de Cultura de l’Ajuntament atorga 8 beques entre els ballarins i ballarines de les escoles de dansa participants al festival amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament dels estudis de dansa.

    Les ballarines becades del Centre de Dansa Cambrils van ser Wiktoria Kiszczynska (clàssica), Júlia Crusells Mata (contemporània), Sara Castro Baticón (espanyola) i Sara Folch Doblaré (hip-hop). A l’Estudi Giselle, les guanyadores van ser Júlia Rovira Masdeu (clàssica), Laura Osuna García (contemporània) i Emma Gómez Virgili (moderna-jazz). La quarta beca va ser compartida entre Ruth Torrente Borràs i Miriam Simon Subirana (espanyola).