L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aposta pel servei Bon Dia

  Actualment ha superatels 100 usuaris i dia a dia continua creixent

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aposta pel servei Bon Dia, tot i que aquest projecte va néixer com a prova pilot fa poc més d’unany. Aquest any 2020 i després de la bona acollida obtinguda, el consistori segueix treballant en una de les seves prioritats que és vetllar i tenir cura de les necessitats de la gent gran del municipi.

  Actualment, el servei Bon Dia ha superat la franja de 100 usuaris i dia a dia continua creixent. Aquest, té com a objectiu trucar telefònicament i de forma totalment gratuïta a les persones majors de seixanta-cinc anys així com a totes aquelles que el necessitin i el sol·licitin.

  Aquesta iniciativa, que porta a terme la regidoria de Benestar Social, permetrà obtenir informació per dissenyar futures actuacions que donin la millor resposta a les necessitats de persones en situació de risc i vulnerabilitat.

  L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach ha explicat que “la nostravila cada cop envelleix més i en solitud, és per aquest motiu que apostem i acaronem a la nostra gent gran amb aquest servei”. Benach ha afegit que “la persona que està al capdavant i truca als nostres avis, és la Laura, una persona molt empàtica i que cada dia, de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, està a disposició dels usuaris i usuàries del servei Bon Dia”.

  A més a més, la persona encarregada té un control (sempre de forma voluntària per l’usuari/a) i fa un seguiment de l’agenda de visites mèdiques, a més de l’estat del susuaris.

  El telèfon al qual poden trucar els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès interessats a adherir-se al servei Bon Dia és el 649881637, també poden contactar per correu electrònic a bondia@banyeresdelpenedes.cat o trucant directament a l’Ajuntament.