L’Ajuntament comença a reurbanitzar quatre passatges de la Verneda i la Pau

    Les obres per crear zones d'estada, ampliar voreres i augmentar el verd urbà s'allargaran fins al juny

    Imatge recurs.
    L’Ajuntament de Barcelona inicia aquest dilluns les obres de remodelació de quatre passatges del barri de la Verneda i la Pau per “pacificar-los”. L’actuació, que s’emmarca en el Pla de Barris, s’allargarà fins al juny i compta amb un pressupost de 513.000 euros per crear zones d’estada, augmentar el verd urbà o ampliar les voreres, entre altres. La remodelació es durà a terme concretament en els passatges de Ca n’Oliva, Arriassa, Camí de la Verneda, i Casa Llarga, tots ells situats dins del perímetre que formen la Rambla Guipúscoa, el carrer del Camp Arriassa, el carrer Santander i el carrer de Ca n’Oliva. Mentre durin les obres, hi haurà diverses afectacions de pas tant per als vianants com per als vehicles, així com d’estacionament.
    Actualment, els passatges presenten una distribució dels espais en el qual hi ha un carril de circulació per sentit, un carril de serveis a banda i banda i un carril de serveis central. La secció definitiva després de la remodelació serà un carril de circulació per sentit, i un carril de serveis a banda i banda.

    Als passatges de Ca n’Oliva i Casa Llarga es podrà accedir des del carrer Ca n’Oliva, però a l’altre extrem, a tocar del carrer Camp d’Arriassa, es col·locaran pilones.