L’Ajuntament comença a instal·lar el sistema de videovigilància al barri Mas Abelló

  El contracte es va adjudicar per un import de 43.747,92 euros

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Reus té previst iniciar aquest dilluns, 23 d’octubre els treballs d’instal·lació de les càmeres de videovigilància a la via pública al barri Mas Abelló. Es preveu que els treballs acabin aquesta mateixa setmana i que el sistema comenci a funcionar a principis del mes de novembre. L’Ajuntament va adjudicar a l’empresa Telnet Sistemas 2008 SL el contracte de subministrament i instal·lació del sistema, una mesura de seguretat que pretèn, alhora, incrementar la sensació de seguretat dels veïns del barri i evitar fets incívics i delictius.

  L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma que «el sistema de videovigilància ha de contribuïr a la seguretat i al benestar dels veïns del barri. La gran capacitat de dissuadir que té aquest sistema es complementa el sevei de proximitat que presta i continuarà prestant la Guàrdia Urbana”.

  El contracte es va adjudicar per un import de 43.747,92 euros. L’empresa adjudicatària té previst acabar els treballs a finals de mes. L’adjudicació contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema, d’acord a l’arquitectura proposada i els requeriments tècnics, compatible amb el sistema municipal de gestió de càmeres a la via pública.

  Cada càmera es connectarà mitjançant un equip sense fils a un altre equip de telecomunicacions, que estarà enllaçat, també sense fils, amb la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

  L’Ajuntament de Reus disposa de l’autorització pertinent de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de Catalunya, i de la Direcció General de l’Administració de Seguretat del departament d’interior de la Generalitat de Catalunya per a la instal·lació i gestió del sistema de videovigilància a la via pública.