L’AFANOC busca voluntàries per la 6ª edició del Posa’t la Gorra! a Lleida

    La festa solidària en benefici dels infants i adolescents amb càncer tindrà lloc el proper 17 de febrer a la Seu Vella i serà presentada per la cantant Lorena Gómez i el pianista Antoni Tolmos

    L’AFANOC busca voluntàries i voluntaris per a la sisena edició del “Posa’t la gorra!” a Lleida, la festa solidària que pretén recaptar fons per a la investigació i tractament del càncer en infants i adolescents. Des de l’associació fan una crida a la població per tal que cadascú aporti el seu granet de sorra en aquesta celebració benèfica que tindrà lloc el proper 17 de febrer a la Seu Vella.

     Es tracta d’una de les festes solidàries que més gent aplega a la província de Lleida, una celebració per a tota la família organitzada per fer costat als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Enguany, s’hi dedica a la música, un art que ens acompanya al llarg de la història i que forma part la nostra vida. La música és un vehicle que ens fa viatjar per moments bons, difícils i ens ajuda a expressar estats d’ànim quan no surten les paraules. Així, els sons, els ritmes i la dansa centraran gran part de les activitats i, sobretot, de les actuacions que hi tindran preparades a l’escenari.

    Agatha Ruiz de la Prada és la responsable del disseny de la gorra, la qual, plena de força i de vida, compta amb un gran cor sobre la visera com a símbol d’estimació, cura de l’altre i acceptació. Els seus colors llampants, que evoquen la diversitat, pluralitat, diferencia i convivència en un mateix espai, s’adapten perfectament al lema d’aquest edició: “La música dels Xuklis ens dóna color!”.

    Des de l’AFANOC animen a tothom tant a assistir al “Posa’t la gorra!” com a participar-hi com a voluntària, trucant al telèfon 973216057 o bé escrivint un correu electrònic mail lleida@afanoc.org. A través d’ambdues vies informaran a totes les interessades com formar part d’una de les festes solidàries més grans de Lleida.