L’administració ‘Cal Pantxo’ de Tarragona ven un bitllet del 51244

Avatar photo

Es tracta del segon premi de la Rifa de Nadal. Inicialment, però, una confusió de la delegació de Loteries ha fet creure durant uns minuts als seus gestors que n’havien venut 21 i que havien repartit més de 2,5 MEUR, però només se n'ha venut un

L’administració ‘Cal Pantxo’ de la plaça Corsini de Tarragona ha venut un bitllet del 51244, el segon premi de la Rifa de Nadal. Inicialment, però, una confusió de la delegació de Loteries ha fet creure durant uns minuts als seus gestors que n’havien venut 21 i que havien repartit més de 2,5 MEUR. Ràpidament han destapat ampolles de cava i s’han vestit amb les samarretes commemoratives, enmig d’una gran alegria. Aquesta eufòria s’ha convertit sobtadament en decepció quan han confirmat que des de Loteries s’havia confós el nombre de bitllets venuts amb el número de l’administració, el 21. Finalment, doncs, l’establiment s’ha hagut de conformar amb 125.000 euros repartits. El bitllet s’ha venut per màquina. Malgrat tot, l’administrador, Santi Domènech, s’ha mostrat confiat que el premi els donarà publicitat i que els ajudarà a refer-se dels perjudicis patits des que van obrir portes -ara fa sis anys-, amb les obres del Mercat Central.
També un dels cinquens premis, el 58808, ha deixat un pessic a Tortosa i a Salou. A Tortosa el bar Trèbol d’Or, de l’avinguda Generalitat 127, ha venut un dècim d’aquest número premiat i s’ha estrenat en el repartiment de premis de la Rifa de Nadal, en el seu segon any com a administració de recepció mixta. A Salou (Tarragonès), a l’Estanc Expenedoria,del carrer Carles Buïgas número 7, també se n’ha venut un bitllet per terminal.

Un altre cinquè premi, el 03278, ha caigut a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), en concret al Bar Pardo que és també punt de venda de Loteries i Apostes de l’Estat. L’únic bitllet venut d’aquest número també s’ha comercialitzat per màquina.

El 22253 esquitxa Tarragona i la Pineda

L’últim cinquè, el 22253, ha estat molt repartit arreu de Catalunya i ha esquitxat la comarca del Tarragonès. L’administració número 12 de Tarragona, ‘La Campana’, n’ha venut set bitllets mitjançant el terminal. L’import total repartit ascendeix als 42.000 euros. El seu propietari, Agustí Sevil, se n’ha mostrat satisfet i ha ironitzat que estan especialitzats en cinquens, atès que el 2014 ja van vendre 500 bitllets i van repartir 3 MEUR d’un d’aquests premis menors de la Rifa de Nadal. En aquest punt de venda, enguany la venda de loteria ha caigut entre un 10 i un 15%, segons l’administrador.

L’administració del carrer Riu Segre, al barri de Campclar de Tarragona, i la del carrer d’Amadeu Vives, a la Pineda (Vila-seca), també han venut un bitllet cadascuna d’aquest 22253.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Les obres del cementiri municipal d’Altafulla finalitzaran la segona quinzena de gener

Notícia següent

Rajoy, sobre la reunió amb Puigdemont: “Amb qui m’hauria de seure és amb Arrimadas”

Notícies relacionades