L’acusat de violar la seva fillastra afirma que la dona l’ha denunciat per venjança

    Nega haver tocat mai la nena i declara que la mare, quan ell la va deixar, li va dir que li arruïnaria la vida

    L’home acusat d’abusar sexualment de la filla de la seva parella, de només vuit anys, ha negat els fets al judici celebrat aquest dijous a l’Audiència de Lleida. Assegura que mai va tocar la nena ni la va obligar a masturbar-lo, tal com denuncia la mare de la menor.

    L’home ha explicat que discutia sovint amb la seva parella, que havien deixat la relació en diverses ocasions, tot i que ella no volia. Ha afegit que quan passava això, ella el denunciava, per exemple per maltractaments, i que quan tornaven retirava la denúncia. Assegura que el dia de la ruptura definitiva, el 10 de març de 2016, la dona, per venjar-se d’ell perquè l’havia deixada, el va denunciar. “Aquell dia vam discutir, vaig marxar i em va dir que m’arruïnaria la vida”, ha declarat al judici.

    Els fets van passar a Lleida i, segons l’escrit del ministeri fiscal, els abusos haurien tingut lloc diverses ocasions al pis on convivia l’acusat, I. C. P., amb la seva parella i els dos fills d’ella, un nen i la nena, entre finals de 2015 i fins al 10 de març de 2016, quan es van denunciar els fets. La nena, ha declarat al judici per videoconferència i a porta tancada per tal de preservar la seva intimitat.

    La fiscalia sol·licita que s’imposi a l’acusat una pena de cinc anys de presó per un delicte continuat d’abusos sexuals i que indemnitzi la nena amb 20.000 euros pels danys morals patits. La defensa de l’acusat en demana l’absolució ja que considera que es tracta d’una denúncia falsa per part de la mare.