L’activitat “Tap de suro” arriba al Celler de Vila-seca

  La proposta combina una conferència, amb un concert i un tast de vins

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El proper dissabte 30 de setembre a les 7 de la tarda, el Celler de Vila-seca acull una nova proposta de “Tap de suro”, una activitat innovadora pensada per al públic adult on s’hi fusionen les arts escèniques amb una temàtica introduïda per una persona experta en la matèria, i un tast de vins vinculat amb la temàtica. 

  En aquest Tap de Suro, la temàtica triada és el canvi climàtic, i comptarà amb una xerrada a càrrec de Manola Brunet, professora de Climatologia del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili i directora del Centre en Canvi Climàtic. Des d’abril de 2018 presideix la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial, i és la primera dona al capdavant de la comissió des de la seva creació fa noranta anys. 

   

  L’acompanyarà la formació vila-secana Joan Claver Trio, amb el concert “Mist”, una oda a l’univers, a la natura i al comportament humà envers la vida i les emocions. 

  Durant el concert el públic gaudirà d’un tast de vins curosament seleccionats i relacionats amb el canvi climàtic.

  Cal recordar que les entrades es poden adquirir a entrades.vila-seca.cat i el seu preu és de 20 euros, l’entrada general, i 15 euros, l’entrada reduïda.