La Xarxa Municipal de Ludoteques celebra el Dia Internacional del Joc

    El divendres 7 es farà als Camps Elisis la trobada Lleida Juga, que enguany girarà entorn el joc i la música

    La Xarxa Municipal de Ludoteques celebra avui, dia 28, el Dia Internacional del Joc, amb un seguit d’actes preparats per a l’ocasió. Avui, es farà per primer cop conjuntament amb les ludoteques de Catalunya una manualitat de papiroflèxia, un helicòpter de paper. L’activitat és fruit del treball conjunt que s’està duent a terme entre les ludoteques d’arreu de Catalunya dins el programa Ludos XXI.

    Per onzè any consecutiu, el divendres 7 de juny tindrà lloc el Lleida Juga. És l’esdeveniment més important de la ciutat entorn el joc, amb propostes per a petits i grans a través de les quals les ludoteques municipals reivindiquen el joc com a element fonamental de gaudi, desenvolupament i creixement dels petits. La trobada serà a partir de les 17 h als Camps Elisis.

    Enguany Lleida Juga girarà entorn l’eix Joc i música. Per això, aquests dos elements s’uneixen per oferir diverses propostes sensorials, sonores i d’experimentació musical amb què sorprendre els nostres infants. Els assistents a la festa podran gaudir de més de 8.000m2 de tallers i activitats: espai nadó -de primera infància-, jocs gegants, d’habilitat, d’aigua, musicals, de taula, etc. Les editorials de la matèria han cedit a les Ludoteques Municipals un centenar de jocs per al Lleida Juga, amb les novetats en jocs de taula i de construcció, que passaran a formar part del fons lúdic de la xarxa municipal. També hi haurà la presència d’escoles de música i cases comercials que mostraran i presentaran les seves joguines i/o accions musicals.