La víctima d’Esplugues va ser agredida el 2019 però no va presentar denúncia

  La dona que ha estat assassinada aquest dissabte a mans presumptament de la seva parella

  La dona ha estat assassinada a Esplugues a mans presumptament de la seva parella. EFE

  La dona que ha estat assassinada aquest dissabte a mans presumptament de la seva parella a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) ja va ser agredida la primavera de 2019, quan va haver de ser atesa a l’hospital, però posteriorment no va denunciar l’home que li ho va fer, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

  L’assassinat ha tingut lloc poc abans de les set d’aquest matí en un pis compartit amb altres persones i en el qual la víctima, de 51 anys i nacionalitat espanyola, residia actualment amb la seva parella, qui l’hauria agredit amb un ganivet després d’una discussió.

  L’home ha estat detingut hores després a la localitat de Badalona (Barcelonès).

  Després d’aquests fets, el TSJC ha informat que a la primavera de 2019 la dona va ser ferida en uns successos que presumiblement tenir lloc a Gavà i després els quals no va denunciar l’agressor.

  La dona va ser traslladada llavors a l’hospital per ser atesa de les lesions, però no va voler identificar qui li havia fet.

  Al maig es va obrir una causa judicial per aquests fets, si bé la dona no va acudir a les cites del forense que havia de reconèixer-la.

  La causa es va arxivar al novembre davant la impossibilitat de continuar amb la investigació i amb la conformitat de la fiscalia.