La Vall dels Voltors inicia la temporada turística amb millores

    La restauració del mirador de Sapeira, la reobertura del Casal dels Voltors i un nou servei de transport per als veïns, algunes de les actuacions dutes a terme

    La zona coneguda com La Terreta al municipi de Tremp es prepara per iniciar la temporada de visites d’estiu amb l’arribada de la Nova Normalitat. Per aquets motiu s’han dut a terme un seguit de millores que ajudaran a fer més accessible i atractiu aquest espai.

    D’una banda, l’ajuntament de Tremp aquest mes de juny ha finalitzat les obres de restauració del mirador de Sapeira. Els treballs han consistit en la substitució de l’estructura de fusta que es trobava malmesa i suposava un perill pels visitants. El mirador portava un any clausurat per evitar el perill d’esfondrament, ja que l’estat del paviment impedia l’accés en condicions de seguretat.

    D’altra banda, des del 9 de juny, el casal dels Voltors de la Terreta ha reprès les visites amb cita prèvia. De dijous a diumenge, en horari de 10 a 14h, els visitants poden visitar l’espai. Les visites es fan en grups de màxim 20 persones per a poder veure el Menjador dels Voltors en directe, des de l’observatori exterior. I visites per parelles o en grups de quatre persones en cas de ser convivents, per a visitar el Casal dels Voltors.

    Per últim, el territori de la Terreta disposa des del 15 de juny d’una nova parada en el servei de transport de viatgers de l’empresa Alsa a la línia de Lleida- Vall d’Aran. Els veïns de la zona fa temps que reclamaven una millora en les comunicacions que fins ara no s’havien fet efectives. Aquesta millora també permetrà que molts visitants puguin accedir al territori amb transport públic.