La Torre millora el Pavelló Municipal Sant Jordi que acollirà el boxa dels Tarragona 2018

  S'ha remodelat el vernís del parquet i se li ha donat un ambient més colorit a l'equipament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; i el president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, han visitat la Zona Esportiva Municipal. L’espai serà l’encarregat de recollir les competicions de boxa dels Jocs Mediterranis del 22 de juny a l’1 de juliol.

  Els treballs de millora han consistit en l’aspecte visual de la zona esportiva, que ara té un aspecte més colorit, que es nota des del vestíbul de l’equipament; i també s’ha fet una actuació de manteniment del vernís del parquet donant-li un millor aspecte. Josep Poblet, president de la Diputació, ha elogiat com ha quedat el pavelló i ha assegurat que “és un equipament que fa molt de goig”.

  Els Jocs Mediterranis són una cita remarcable en les agendes dels 16 municipis participants i, per això, s’han fet diferents millores en diversos equipaments d’aquests municipis amb la intenció d’aconseguir, en un futur, potenciar el turisme esportiu. “És un turista que està creixent i que té molt valor afegit perquè els esportistes no solen venir sols, sinó que venen amb els amics o la família”, ha assenyalat Josep Fèlix Ballesteros, president del Comitè Organitzador dels Tarragona 2018. I ha afegit: “Un objectiu dels Jocs és situar tots els municipis de les comarques participants una mica més de cara al món”.

  Josep Fèlix Ballesteros també ha volgut remarcar la importància de l’organització de tots els municipis participants: “Els Tarragona 2018 són una prova que som capaços de fer coses en comú”. I ha assegurat que per Tarragona “Torredembarra és una seu, no una subseu”, fent referència al fet que van demanar que tots els municipis participants fossin seus dels seus esports i no una subseu de Tarragona.