La subdelegació del Govern ha organitzat un acte en record de les víctimes de la violència masclista

    L'acte s'inclou dins de la commemoració del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona que se celebra el 25 de novembre

    Aquest matí ha tingut lloc a aquesta subdelegació del Govern a Tarragona un acte commemoratiu en record de les víctimes de violència de gènere, dintre dels actes del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona que se celebra el 25 de novembre.

    L’acte ha estat presidit pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, i la cap de la unitat de Violència envers la Dona, Maria Josefa Clavero, entre altres representants del món judicial, policial, social i sanitari.

    Durant la commemoració, s’ha pronunciat el nom de les víctimes mortals i els presents han mantingut un minut de silenci. Després, Joan Torralba, educador social de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, ha presentat el treball realitzat per a conscienciar a les famílies de l’impacte negatiu de la mutilació genital. Torralba va rebre recentment, el 23 de novembre, una distinció commemorativa a Barcelona durant un acte presidit per la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, amb motiu de l’esmentat Dia Internacional.