La seu de Barcelona en Comú es lleva amb cartells insultant Ada Colau

El partit Frente Obrero és el responsable d'aquesta acció que critica als comuns d'inacció davant els desnonaments

Acció del Frente Obrero aquest cap de setmana. Foto: Frente Obrero

La seu de Barcelona en Comú al carrer Marina s’ha llevat aquest matí tapiada per cartells. El partit Frente Obrero, ha emplenat la façana de l’immoble amb grans cartells que resaven missatges com “Colau da la cara sinvergüenza” i els quals es veia a l’alcaldessa en una foto de la seva joventut com a militant. Aquesta formació es denomina a si mateix com un grup polític d’extrema esquerra obrerista.

Frente Obrero acusa el partit de Colau de ser el culpable dels 800 desnonaments que es produeixen mensualment a la ciutat i que a Barcelona hi hagi avui dia “18.000 pisos buits”. Així mateix, en un comunicat del grup polític acusen Barcelona en Comú de tenir “una actitud mesquina i roí” quan afirma que “no tenen competències per evitar els desnonaments i que els únics culpables, directes, és la Generalitat”.

Així mateix, el grup també va posar cartells aquest cap de setmana la persiana de l’oficina d’habitatge de Barcelona amb cartells que denunciaven la doble moral del consistori de la capital catalana.

El partit que es va donar conèixer mediàticament per fer escarnis públics a Pablo Iglesias o Íñigo Errejón, també ha tingut posicions molt dures contra partits com Vox. Al mateix temps, col·lectius feministes han acusat aquesta formació minoritària de masclistes i homòfobs i organitzacions antirracistes l’han titllada de xenòfoba.