La rumba de Sabor de Gràcia i les activitats de la festa de l’esport arriben a la Selva del Camp

  Les entitats esportives organitzen actes populars oberts i la formació barcelonina oferirà el seu darrer disc ‘Sabor a Peret’

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Selva del Camp es prepara per a un cap de setmana intens d’activitats esportives i culturals després de la finalització de les competicions d’esgrima que ha acollit en els últims dies com a seu dels Jocs Mediterranis. El municipi tancarà el mes de juny amb un concert de rumba i també amb la seva habitual festa de l’esport, el Festesport, un programa en el qual prenen part totes les entitats esportives del municipi i que permet acostar i obrir l’acció de cada col·lectiu a tots els veïns.

  L’arrencada del Festesport es farà aquest divendres 29 amb un sopar i una gala als jardins de l’Hort d’Iglésies, al llarg de la qual es farà un homenatge als que van ser elegits millors esportistes selvatans durant les dinou edicions que es va celebrar la Nit de l’Esport, una activitat nascuda coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona i que ha acabat evolucionant fins a l’actual Festesport. Aprofitant la celebració dels Jocs Mediterranis i també que l’any passat es van celebrar 25 anys de la primera Nit de l’Esport s’ha volgut tancat aquest cicle tot homenatjant també altres esportistes selvatans que actualment destaquen en les seves modalitats, com ara els jugadors de bàsquet Pol Figueres o María Martiáñez, la gimnasta Lucía Florentín o el runner Aleix Solé, entre altres. També es reconeixerà tres entitats que finalitzen les celebracions dels seus 25 anys: el Club Ciclista Selvatà Tot Bike, el Club de Tenis Taula de la Selva i el Club de Bàsquet la Selva.

  Durant tota la jornada de dissabte es faran activitats esportives, amb tornejos de pàdel, petanca, futbol 3×3, aquazumba, escacs, bàsquet i fins i tot una cursa motociclista de Súper enduro, que és una de les novetats d’enguany. També és novetat la caminada nòrdica que es realitzarà diumenge dins del Circuit Català de Caminades Nòrdiques.

  Amb l’objectiu de donar un caire més festiu a la setmana més esportiva de l’any, aquest mateix dissabte a les 22.00 hores l’escenari de l’Hort d’Iglésies tornarà a omplir-se de gresca per tal d’acollir el concert de la formació de rumba barcelonina Sabor de Gràcia. El grup liderat per ‘Sicus’ Carbonell presentarà a la Selva el seu darrer treball en homenatge a Peret, Sabor a Peret, en un concert gratuït que permetrà gaudir d’una de les formacions més ben valorades i populars del panorama rumber català.