La Rua de Sant Jaume enceta el Carnaval al Baix Penedès

  La Rua de Sant Jaume comptarà amb 25 carrosses i 2.270 participants inscrits

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la Rua de Sant Jaume. (Cedida)

  Aquest proper diumenge, dia 24 de febrer, la Rua de Sant Jaume dels Domenys donarà el tret de sortida a les Rues de Carnaval del Baix Penedès.

  Enguany la Rua de Sant Jaume comptarà amb 25 carrosses i 2.270 participants inscrits, provinents de pobles de l’Alt i del Baix Penedès.

  El municipi es veurà representat amb les dues carrosses de Lletger, que seran acompanyades pels grups i colles vingudes de l’Arboç, Banyeres, Les Cabanyes, Calafell, Cunit, Llorenç del Penedès, Pacs del Penedès, la Ràpita, Sant Miquel d’Olèrdola, Sant Pere Molanta, Santa Margarida i els Monjos, Segur de Calafell, el Vendrell i Vilafranca del Penedès.

  Algunes d’aquestes carrosses seran les que lluitaran per les posicions d’honor en els diferents concursos que es celebraran fins el cap de setmana del 9 i 10 de març. I serà també el municipi de Sant Jaume el que aculli la darrera de les Rues baixpenedesenques, en aquest cas a Lletger el dia 10 de març.

  El dissabte, 23 de febrer, es farà el carnaval infantil al teatre de la Societat de Sant Jaume, amb animació a càrrec del grup Non Stop. En finalitzar es servirà xocolata a tots els assistents.