La rotonda de Mas Mainer, en servei provisional a partir de diumenge

    A causa dels treballs d’urbanització de l’entorn, els semàfors de la cruïlla deixaran de funcionar el dilluns 24 i el dimarts 25

    Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, durant la nit del diumenge, 23 de juliol, es portaran a terme els treballs de senyalització provisional de la rotonda que s’està construint a la cruïlla entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de General Moragues. La rotonda provisional es marcarà amb pintura horitzontal i pilones de tipus New Jersey. La consolidació de la rotonda amb la urbanització definitiva es farà durant el mes d’agost; mentre que la urbanització de tot l’espai viari vinculat al projecte de Mas Mainer està previst que finalitzi a principis de setembre, abans de l’inici del curs escolar.

    A causa dels treballs d’urbanització de l’entorn, els semàfors de la cruïlla deixaran de funcionar el dilluns 24 i el dimarts 25. La Guàrdia Urbana hi destinarà agents els dos dies per facilitar la circulació de vehicles i garantir la seguretat del trànsit.