La Regidoria de la Gent Gran inaugurarà el Racó de la Gent Gran el pròxim dissabte 6 d’octubre

  A partir d’ara serà un espai destinat a activitats orientades als majors de 65 anys i també acollirà la seu de l’Associació de la Gent Gran de la Bisbal

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge de la regidora Judit Vidal i Anton Juncosa. Foto: Aj. La Bisbal del Penedès

  La Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès inaugurarà, el pròxim dissabte 6 d’octubre a les 17.30h, el Racó de la Gent Gran, un equipament municipal ubicat a la plaça de l’Era de Batre que està dedicat, íntegrament, al col·lectiu de persones majors de 65 anys del municipi.

  Es tracta d’un espai al qual s’hi pot anar lliurement, a passar l’estona, però que també acull nombroses activitats adreçades a la gent gran. Així, durant el matí s’hi fan les activitats del parc de salut, l’activitat física saludable i el benestar emocional. A les tardes, a banda de ser la seu de l’Associació de la Gent Gran, s’hi ofereixen les següents activitats i serveis:

  -Dilluns: Jocs de taula

  -Dimarts: Treballs manuals

  -Dimecres: Club de lectura i telèfons mòbils

  -Dijous: Jocs de lògica i de memòria

  -Divendres: Treballs manuals

  A més, l’espai compta amb jardins exteriors equipats amb bancs i aparells per a fer gimnàstica, hi ha zona de lectura de diaris i revistes, s’hi poden fer activitats per lliure i hi ha un espai d’atenció a l’usuari i als familiars dels usuaris.

  La Regidora de la Gent Gran, Judit Vidal, ha explicat que la intenció és que els avis del municipi puguin trobar-se a gust en un espai comú, compartint activitats, jocs i experiències amb el suport d’un tècnic especialista. “El nostre objectiu és escoltar i estar al costat de la gent gran així com satisfer les necessitats d’aquest col·lectiu”. Per això, més enllà de les activitats programades, des de la Regidoria també s’oferiran activitats complementàries o puntuals. Vidal ha explicat que “totes les activitats de les tardes, a excepció de la de Benestar Emocional, que es fa en una sala a part, són gratuïtes. Creiem que això pot motivar a venir més gent. A més, venint al Racó de la Gent Gran podran conèixer l’Associació de la Gent Gran i, si ho consideren oportú, fer-se’n socis”. Quant a l’espai, ubicat a l’Era de Batre, la regidora ha explicat que “calia donar-li un ús a aquest espai i per això hem creat el Racó de la Gent Gran, amb la intenció de dinamitzar aquest col·lectiu i que la nostra gent gran se senti com a casa”.