La Rambla Nova s’ha convertit aquest cap de setmana en una enoteca on es poden tastar més d’un centenar de vins de la DO Tarragona, de 23 cellers diferents del territori. La 19a Fira del Vi permet que els cellers, que solen ser de petites dimensions, s’exhibeixin i puguin arribar així al consumidor final. Els visitants poden comprar un tiquet que, per 10 euros, permet tastar sis vins. I és que per als cellers, els consumidors són el més important: “cadascú són prescriptors, i lluitem perquè aquest públic, després de la Fira, vagi als restaurants i botigues i demani aquests vins”, ha explicat la gerent de la DO Tarragona, Àngels Collado. En aquesta edició, marcada per la calorada, s’espera que es facin més de 20.000 degustacions. La novetat de la programació d’enguany ha estat el maridatge dels vins amb tastets gastronòmics de l’oli de la DOP Siurana.
Notícies relacionades
“Com elaborar un pla d’innovació a la meva empresa”, nou taller a Reus
Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a…
El brot que va intoxicar a infants a Calafell va ser pel mal estat del menjar
L’Agència de Protecció de la Salut de Catalunya ha conclòs que el brot lleu que van patir 44…
Blanes renovarà diumenge el Vot de Vila a l’Aplec de Sant Rafel, una tradició que es manté des de l’any 1795
El diumenge 22 d’octubre Blanes reviurà una de les tradicions més nostrades i longeves amb què compta aquest…