La Policia Local de Torredembarra deté una parella per desordre i atemptat contra l’autoritat

  Els agents van haver de reduir l’individu en vàries ocasions, fent falta fins a quatre efectius per evitar que aquest agredís veïns, policies i a si mateix

  La Policia Local de Torredembarra va detenir, el passat divendres 26 d’agost, una parella de 26 i 27 anys i residents a Torredembarra. Els fets van succeir després que a la centraleta de la Policia Local es va rebre una trucada, a les 9.15 h, en què s’informava d’una baralla entre dues persones davant d’un bar del carrer dels Indians.

  En arribar la primera patrulla al lloc dels fets van trobar un home, a la cantonada entre els carrers de Gibert i dels Indians, que va indicar als agents que havia estat agredit per un jove que es trobava en aquell moment davant del número 11 del carrer dels Indians.

  Arribats al lloc, els agents van identificar l’individu, conegut per la policia per ocasionar en diverses ocasions aldarulls a la via pública, que es trobava amb la cara sagnant i cridant als veïns que eren als balcons.

  Els agents van haver de reduir l’individu en vàries ocasions, fent falta fins a quatre efectius per evitar que aquest agredís veïns, policies i a si mateix. Durant l’actuació policial va aparèixer la seva parella que en primera instància va col·laborar amb els agents però que tampoc va poder calmar-lo.

  Com a resultat, es va procedir a la detenció del noi per desordres greus, lesions a una persona, danys a un vehicle que es trobava estacionat al carrer i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Aquest va ser traslladat al CAP de Torredembarra perquè se l’assistís de les ferides.

  A l’entrada del centre sanitari la parella del detingut va insultar l’agent que l’acompanyava, el va escopir i li va donar dos cops de puny a la cara. Va ser detinguda per atemptat contra els agents i citada a judici ràpid, a l’endemà, al Jutjat d’Instrucció núm. 6 del Vendrell.