La Pobla tornarà a viure la divertida Festa del Playback

  La d'enguany serà la 26a edició d'aquesta activitat lúdica que tindrà llocnals Jardins del Pavelló, aquest proper dissabte dia 29 a les 21.30 h

  La Pobla de Mafumet segueix amb la celebració de les Festes d’Estiu en el marc de les quals s’han organitzat un seguit d’actes lúdics, culturals i familiars per als mesos de juliol, agost i setembre. Aquest cap de setmana, la pista coberta ha acollit la projecció de la pel·lícula ‘El bebé jefazo’, una comèdia familiar que va aconseguir combregar un bon nombre d’espectadors disposats a passar una molt bona estona amb les aventures del Tim i del seu germà petit que acaba de néixer.

  De cara al proper cap de setmana, La Pobla ja ho té tot a punt per a una de les activitats amb més bona acollida al municipi. Es tracta de la Festa del Playback que enguany arriba a la seva 26a edició. Aquesta festa s’ha convertit en una de les activitats lúdiques més destacades i amb més elevada participació per part dels veïns. I és que de manera anual, acostumen a oferir-se unes 35 actuacions on s’hi inclouen playbacks, tant de solistes com de grups musicals. L’humor i la diversió doncs, estan més que garantits en aquesta activitat que tindrà lloc als Jardins del Pavelló, aquest proper dissabte dia 29 a les 21.30 h.

  De cara al mes d’agost, continuaran les activitats en el marc de les Festes d’Estiu de La Pobla. En aquest sentit, el dissabte dia 12 hi ha prevista una gimcana d’humor amarillo i inflables per als nens i nenes a la Pista Coberta. Així mateix, a banda d’aquesta activitat que se celebrarà per la tarda, aquest mateix dia al matí hi ha previst instal·lar un tobogan aquàtic a la prolongació de la Rambla, una activitat divertida i refrescant que de ben segur comptarà amb molt bona participació. Com també s’espera que aplegui un bon nombre de veïns i veïnes l’activitat Rumba a la Fresca, un concert amb música en directe que se celebrarà el dia 19 d’agost a les 21.30 h. La música de Miguelito Amaya i de Junén posaran ritme a aquesta sessió que tindrà lloc a la pista coberta.

  Entre els actes destacats de les Festes d’Estiu a La Pobla per al mes de setembre, hi ha la celebració d’una Holy Party. La pista coberta acollirà aquesta festa dels colors i altres activitats familiars programades per al dia 1 de setembre.

  D’altra banda, l’endemà tindrà lloc la Diada de l’Au Fènix que anirà a càrrec de l’Associació Juvenil ‘Els 7 Pecats Capitals’ i el Ball de Diables i que comptarà amb la participació d’altres bèsties de foc convidades. El primer cap de setmana de setembre finalitzarà amb una gran festa familiar de cloenda de la temporada d’estiu de les piscines municipals.

  Pel que fa a les activitats emmarcades en les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet per al mes de setembre, destaca també la celebració de la tradicional Paella Popular, que després de 26 edicions, continua mantenint el seu èxit i combregant una mitjana d’unes 1.500 persones a la zona de les Moreres.