La platja Llarga viu una acció reivindicativa contra les morts al Mediterrani

  A l’acció hi van participar unes 50 persones que van respondre a la petició dels voluntaris i va causar l’expectació dels que estaven passant el matí a la platja

  Dissabte, la plataforma Stop Mare Mortum Tarragona, va escenificar a la platja Llarga una situació que diàriament es viu a diverses parts del Mediterrani, sigui a Grècia, Itàlia o al sud d’Espanya, amb l’ajut de molts voluntaris que han participat en una performance.

  L’acció va trencar la plàcida estada dels estiuejants a la platja mostrant l’arribada per mar de persones que han hagut de fugir dels seus països per poder sobreviure. Tots no ho aconsegueixen, deixant un rastre de mort a la sorra. Per sort, també s’ha pogut mostrar l’actitud acollidora de moltes persones que entenen que cal donar suport i refugi a qui ho ha perdut tot.

  A l’acció hi van participar unes 50 persones que van respondre a la petició dels voluntaris i va causar l’expectació dels que estaven passant el matí a la platja, que van ser testimonis d’uns fets que passen cada dia en indrets considerats llunyans.

  Stop Mare Mortum Tarragona segueix reclamant l’establiment de vies segures i legals perquè ningú més hagi de posar la seva vida en perill quan han d’abandonar les seves llars per sobreviure a guerres, fam, desastres naturals i d’altres condicions que els fan abandonar-ho tot buscant un nou lloc on continuar amb les seves vides.

  La plataforma està molt agraïda per la resposta dels participants i al públic per l’atenció i el respecte amb què van observar aquesta acció que crida a la reflexió de tota la nostra societat.