La plaça de l’Església d’Altafulla acollirà aquest dijous el concert coral de Joves Cantors

    Se celebrarà a les 20:30h i anirà a càrrec dels dos Cors Junger Chor 5nach5 der Kinder- und Jugendkantorei Iserlohn i els Petits Chanteurs de Grenoble

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La plaça de l’Església d’Altafulla és un dels escenaris escollits per la Federació Catalana de Pueri Cantores que acollirà aquest dijous 12 de juliol, a les 20:30h, el concert coral de Joves Cantors que s’emmarca dintre del 42è Congrés Internacional de Pueri Cantores que se celebrarà a Barcelona de l’11 al 15 de juliol. El concert, d’entrada lliure, anirà a càrrec dels dos Cors Junger Chor 5nach5 der Kinder- und Jugendkantorei Iserlohn i els Petits Chanteurs de Grenoble.

    El Congrés Internacional de Pueri Cantores (nens cantaires en llatí), organitzat aquest any a Barcelona per la Federació Catalana de Pueri Cantores, tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol.

    Es tracta d’una celebració cultural mundial que reunirà 4.000 nens cantaires de més de 14 nacionalitats (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Letònia, Polònia, Suècia i EUA), a més de 45 capellans de tot el món i un bisbe del Canadà. Barcelona va acollir l’any 1998 el Congrés i ara, 20 anys després, tornarà a ser la seu d’aquesta 42ª edició i on Altafulla és un dels escenaris escollits.