La Pedalada Popular aplega 2.000 participants per un circuit pels carrers de Lleida

  Ha estat l’acte més participatiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Pedalada Popular pels carrers de Lleida ha estat aquest matí l’acte més participatiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que ha aplegat al voltant de 2.000 persones.

  Els participants, un públic eminentment familiar, s’han concentrat al capdamunt de la Rambla Ferran, per iniciar un recorregut d’uns 6 km, que ha finalitzat en el seu punt d’origen, després de circular pels principals carrers de la ciutat.

  El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, i el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, s’han sumat a la Pedalada i han fet el recorregut amb la resta de participants.

  L’Ajuntament de Lleida fa vint anys que s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, per tal de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, patinet, en transport públic o amb vehicle elèctric, que permeten la reducció de la contaminació, dels accidents i en definitiva la millora de la qualitat de vida als carrers de la ciutat.