La Paeria retira la subvenció al Lleida Esportiu fins que el club no estigui al corrent de pagament amb Hisenda

    Tal com avança UA1 Ràdio Lleida, la regidora d’Economia considera que la Diputació de Lleida actuarà d’igual manera, ja que així ho exigeix la normativa, i no nega la possible aparició de nous deutes del club

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La tinent d’alcalde de la Paeria, Montse Mínguez, afirma que el consistori no aportarà cap euro més al Lleida Esportiu fins que l’entitat no regularitzi la seva situació amb Hisenda i faci constar la inexistència de deutes per part del club. Així ho ha avança l’emissora UA1 Lleida Ràdio arran de les declaracions de la regidora d’Economia durant la tertúlia radiofònica Un Dia Més d’aquest dimecres.

    En aquesta tertúlia, Mínguez ha criticat l’aparent indiferència de la directiva del club davant aquesta situació que ha comportat l’embargament de l’entitat. En aquest sentit,  es mostra sorpresa pels “tuits de la direcció del Lleida Esportiu com si no passés res, com que no li donen importància”. També ha posat de manifest la preocupació dels abonats i seguidors del club, afirmant que “és un tema de renovació de carnets i moltes coses”. La directiva “hauria de donar una tranquil·litat o una explicació, i no s’ha fet”, diu Mínguez. Finalment, la responsable d’economia de la Paeria no nega la possible aparició de nous deutes del club, tal com ja va explicar el periodista Antoni Laso a la mateixa emissora lleidatana.

    L’Ajuntament de Lleida dota al Lleida Esportiu d’una subvenció de 180.000 euros anual, mentre que, per part de la Diputació, el club percep uns 110.000 euros. Aquestes subvencions suposen una tercera part del pressupost total del club, el qual suma el total d’un milió d’euros.