La Paeria rep el Premi Meninas per la seva lluita contra la violència de gènere

    La tinent d’alcalde Sara Mestres ha recollit el guardó, que atorga cada any la Delegació del Govern a Catalunya

    El Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida ha rebut el Premi Meninas pel treball que fa per la lluita contra la violència de gènere. La tinent d’alcalde i regidora de Polítiques per a la Igualtat, Sara Mestres, ha recollit el guardó, que anualment atorga la Delegació del Govern a Catalunya. Mestres ha agraït la implicació i la dedicació de les dones i els i les professionals que treballen en aquesta tasca. Segons la tinent d’alcalde, fa temps que es lluita contra la violència de gènere i les administracions, juntament a les entitats i la societat civil, han de seguir treballant perquè acabi. Mestres ha dedicat especialment el guardó a totes les dones que han patit aquesta situació.

    Els Premis Menina distingeixen persones i entitats per la seva lluita contra la violència de gènere, per reconèixer l’esforç i el treball de les institucions i particulars en l’eradicació de la violència e gènere arreu.

    L’acte de lliurament de distincions s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona i s’ha fet aquest migdia al Centre Nacional de Condicions de Treball, a Barcelona.