La Paeria augmenta el pressupost de manteniment de camins de l’Horta en 55.000 euros

    La Junta de Govern ha aprovat avui la licitació del contracte per un import total de 240.000 euros, que es destinaran a reparacions en camins de terra i asfalt, el desbrossament i neteja de cunetes i la millora de la senyalització en camins de diverses partides

    La Junta de Govern celebrada avui ha donat llum verda a la licitació del servei de manteniment de camins i altres vies del municipi de Lleida, que contempla una inversió de 240.000 euros destinada a millores a diverses partides de l’Horta, 55.000 euros més que l’any 2016.

    Es tracta d’un contracte per un període de 2 anys, que està previst que arrenqui a finals d’any. Inclou actuacions com les reparacions de ferms i cunetes dels camins de terra, reparacions parcials de ferms asfàltics, el desbrossament i la neteja de cunetes, la millora de la senyalització vertical i horitzontal i diverses actuacions d’obra civil que siguin necessàries per la millora d’aquestes infraestructures viàries. L’àmbit d’actuació són els camins de tota l’Horta de Lleida.

    Aquest contracte de manteniment complementa a un altre contracte que inclou les inversions de millora dels camins. Durant el 2017, aquest contracte d’inversions va permetre refer el ferm al camí de Torres de Sanui a la Cerdera; una part del camí de Torres de Sanui; l’entrada del camí de les Canals; i el camí de la carretera de Tarragona a la partida de Grealó.

    Pel que fa al contracte d’inversions en camins per l’any 2018, que també es licitarà pròximament, està prevista una actuació al pont sobre la sèquia de Torres de Segre a Copa d’Or; i la millora del ferm al Camí de Perea i al Camí Vell d’Alpicat.