La Paeria activa els contactes amb la Generalitat

    Per intentar mantenir l'activitat i els llocs de treball de Sada a Lleida

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La Paeria ha refermat avui el seu ple suport institucional, acordat per unanimitat a l’últim ple municipal, cap als treballadors de Sada, una empresa estratègica del sector agroalimentari que dona feina a 260 famílies de Lleida, davant l’amenaça d’Expedient de Regulació d’Ocupació que ha iniciat la direcció d’aquesta l’empresa. La segona tinent d’alcalde, Jordina Freixanet, ha participat aquesta tarda en una reunió al departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb els representants del Comitè d’Empresa i la Comissió Negociadora de l’ERO, que ha estat presidida pel secretari general del departament, Josep Ginesta.

    “Des de l’aprovació de la moció al ple el passat dia 30, hem iniciat la ronda de contactes amb els departaments de la Generalitat per intentar que aquesta empresa es mantingui i els treballadors conservin les mateixes condicions. Seguim pensant que l’empresa és viable i que no té pèrdues reals. Els treballadors ens han traslladat el seu neguit per la situació i volem ajudar-los en tot el possible”, ha assenyalat la regidora. A més, ha afegit que es treballa amb la màxima celeritat possible, ja que el període de tramitació de l’ERO, que és d’un mes, ja està en marxa des del dia 30.

    Freixanet ha expressat també l’agraïment per la celeritat del departament de Treball en asseure’s amb els treballadors en menys d’una setmana i ha garantit que la Paeria serà present en les pròximes reunions tant amb Treball com amb la resta de departaments implicats, com són els d’Empresa, Agricultura i Vicepresidència, per treballar amb la màxima coordinació possible i total transparència per garantir els drets dels treballadors.