La Nit d’Artistes de Cambrils se celebrarà el 15 de setembre

  L’esdeveniment artístic previst inicialment pel 19 d'agost es va ajornar per rebutjar l'atemptat i solidaritzar-se amb les víctimes

  La XVI Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) se celebrarà el divendres 15 de setembre a les 22 hores al Parc del Pinaret. L’esdeveniment artístic, previst inicialment pel 19 d’agost, es va ajornar per rebutjar l’atemptat i solidaritzar-se amb les víctimes.

  La Nit d’Artistes portarà al Parc del Pinaret un total de dotze espectacles de diferents disciplines artístiques. Aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, s’ha convertit en un referent de la zona, ja que en uns sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor.

  Algunes de les novetats d’enguany són la participació del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood de l’Associació Salam de Tarragona i un homenatge a Rodolfo Font, més conegut com a Rudy, que era un habitual de la Nit d’Artistes i va morir el passat mes d’abril. Com sempre, durant la nit de dissabte hi haurà moltes sorpreses, a més de l’actuació de la Banda de la Gamba. El programa d’acte amb tots els espectacles es pot consultar en aquest enllaç.

  A més, com a preludi de la Nit d’Artistes, aquest diumenge 10 de setembre el Festival Holi arribarà al passeig de les Palmeres amb un nou horari i molt més ambientada. La celebració, basada en una antiga festa hindú, es portarà a terme a les 12 del migdia i comptarà amb la col·laboració del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood, que oferiran diversos espectacles, i d’un restaurant que prepararà menjar típic de la Índia. Els participants podran gaudir d’un esclat de colors mentre ballen amb la música més festiva. La venda de pintura començarà a les 11:30 hores.

  Èxit de la Festa de l’escuma

  El que sí que es va poder celebrar va ser la festa de l’escuma del 17 de setembre. La primera activitat del programa, que enguany es va traslladar al passeig Albert, va ser tot un èxit. Posterioment la Companyia Festa i Fusta va omplir de jocs de fusta la plaça de la Vila, amb la col·laboració de Vila Centre.

  EL PROGRAMA

  Diumenge, 10 de setembre

  12 hores. Passeig de les Palmeres

  Festival Holi: esclat de colors mentre es balla amb la música més festiva. La venda de la pintura començarà a les 11:30 hores. Servei de bar.

  Divendres, 15 de setembre

  22 hores. Parc del Pinaret

  XVI Nit d’Artistes de Cambrils amb un total de 12 espectacles i moltes sorpreses més. Actuació de la Banda de la Gamba. Servei de bar i entrepans.