La neteja al Parc del Francolí, greu malestar a Tarragona

  El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP) l’increment de la neteja al Parc del Francolí

  963

  El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dimarts a l’equip de govern (PSC-PP) l’increment de la neteja al Parc del Francolí. “Aquesta zona no compta amb cap servei de neteja durant els caps de setmana i l’espai de pícnic, que atrau centenars de persones, acumula un gran volum de deixalles”, ha explicat Abelló, que ha assenyalat que en els dies feiners és la Fundació Onada qui s’encarrega de la neteja. “Fa mesos que els veïns i veïnes reclamen una solució”, ha recordat.

  El portaveu del Partit Demòcrata també ha sol·licitat més previsió per tal d’evitar l’aparició de plagues de mosquits i paneroles a la zona del Parc del Francolí. “Les actuacions arriben tard, quan les plagues ja hi són”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que els veïns i veïnes fa mesos que reclamen la reparació de les fuites del sistema de rec per aspersió que hi ha al parc. “Aquestes fuites provoquen tolls d’aigua que atrauen els insectes”, ha apuntat.

  D’altra banda, a petició de l’Associació de Veïns del Parc del Francolí, Abelló ha reclamat la instal·lació d’enllumenat a la zona. “Als vespres, sobretot a l’hivern, no hi ha cap punt de llum a l’àrea del parc, fet que converteix l’espai en un lloc insegur”, ha manifestat.

  Abelló també ha recordat la necessitat que l’Ajuntament de Tarragona sol·liciti al Ministeri de Foment que instal·li la reivindicada barrera acústica per tal de minimitzar el soroll que arriba des de l’autovia A-7.

  “Tant aquestes com la resta de reclamacions dels veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat consisteixen en actuacions que no requereixen grans inversions, és qüestió de voluntat política”, ha afirmat Abelló.

  D’altra banda, una altra de les preocupacions de l’Associació de Veïns del Parc del Francolí és la construcció del centre penitenciari obert, un equipament que s’engloba en el projecte de la Ciutat de la Justícia.

  FER UN COMENTARI